Erikoisosaaminen

Automaatioratkaisujen tuotekehitystä ja laadunvarmistusta ammattitaidolla

Vuosikymmenien kokemus automaation ja robotiikan toimituksista on kerryttänyt tietopankin, joka takaa palvelun jatkuvan erittäin haasteellisissa projekteissa.

 

Tuote- ja tuotannon kehitys

Olemme menestyksekkäästi kehittäneet monien asiakkaidemme kanssa myös heidän tuotteitaan. Tuotannon kehittämisestä saadaan suurin hyöty juuri silloin, kun myös itse tuotetta on vapaus kehittää automaattisen tuotannon näkökulmista. Tuotekehitys on ensiarvoisen tärkeää jos kyseessä on aiemmin manuaalisesti valmistetun tuotteen tuotannon automatisoimisesta.

 

Laadunvarmistus

Sovellamme konenäköä sekä laser- ja kosketuksellisia mittauksia erilaisiin raportoitaviin mittauksiin ja laadunvarmistuksiin. Laitteistoina mm. Cognex, SICK, LMI Technologies, Omron ja MicroEpsilon. Aiemmista projekteistamme tuttuja ovat perinteisen konenäön lisäksi myös laserskannaus eri tavoin tehtynä, time-of-flight, lämpökuvaus ja sulautetut ratkaisutkin. Tutustu näköjärjestelmiin osana automaatiojärjestelmää aihetta käsittelevässä artikkelissa.


Testauslaitteet

Suunnittelemme ja valmistamme teollisuuden käyttöön erilaisia tuotteiden turvallisuustarkastuksiin soveltuvia erikoislaitteita ja testereitä – myös suurten testivoimien laitteita.

 

Tuotannon seuranta

Toteutamme laadukkaat tuotannonseurantajärjestelmät mm. RFID ja viivakoodeilla. Laitteistoina mm. Siemens, Omron ja SICK. Olemme kehittäneet myös omia tuotteita tuotannoseurantaan, jotka ovat helposti integroitavissa asiakkaiden järjestelmiin.

Lue artikkeli tietokantapalvelustamme SermaRECistä, jonka avulla tiedot saadaan tallennettua helposti automaatiojärjestelmistä esimerkiksi tuotannonseurantaa varten. Tutustu myös SermaCOMPiinjoka saa vanhankin laitteen keskustelemaan nykyaikaisen lokipalvelun kanssa. 

Ohjausjärjestelmäosaaminen ja logiikan muutokset

Olemme toimittaneet lukuisia projekteja esimerkiksi kaukolämpöjärjestelmien ohjaamiseen. Toimitukset sisältävät sekä uusien järjestelmien automatisointia kuin modernisointiprojekteja. Lue artikkeli kaukolämpöverkon ohjausjärjestelmän logiikan muutoksesta.

Lue myös referenssi Rauman Energian kaukolämpöverkon ohjauksen päivityksestä ja SCADA-projektista.
Tutustu myös  prosessiteollisuuden ohjausjärjestelmäosaamiseemme ja PCS7-järjestelmään.

Kerromme mielellämme lisää!

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.