Mekaniikkavalmistus ja -kokoonpano

Koneiden valmistus ja kokoonpano tapahtuu omalla konepajallamme osaavissa käsissä

 

Sermatech suunnittelee ja valmistaa erikoiskoneita, tuotantolinjoja ja tuotantosoluja teollisuuden tarpeisiin, tarvekohtaisesti. Ulvilassa sijaitsevalla konepajallamme valmistetaan ja kootaan sekä meillä suunniteltuja että asiakkaiden piirustusten mukaisia teollisuuskoneita ja laitteistoja. 

Oman konepajan ammattitaitoinen mekaniikkavalmistuksen ja -kokoonpanon henkilöstö toimii tiiviissä yhteistyössä suunnittelun kanssa. Yhteistyö takaa, että suunnitelmat siirtyvät käytännön toteutuksiksi joustavasti ja helposti.

 

Mekaniikkavalmistuksen ja -kokoonpanon palveluitamme ovat mm.

  • Alihankintavalmistus
  • Sopimusvalmistus
  • Laitteiden kokoonpanotyöt
  • Mekaanisten osien ja laitteiden valmistus
  • Sarjojen valmistus
  • Varaosapalvelut


Asennamme laitteet aina etukäteen testattuna 

Asennus- ja asennusvalvontapalvelumme kattaa kaikkien teollisuudenalojen prosessien, koneiden, ja tuotantolinjojen mekaniikka-, automaatio-, instrumentointi- ja sähköasennukset. Toimittamamme asennukset sisältävät aina testauksen, jolla varmistetaan asiakkaillemme toimiva kokonaisuus.

Pitkä kokemus ja osaaminen toimitusprojektien vaiheistuksessa ja hallinnassa takaavat, että toimitus tehdään sovitussa aikataulussa ja sovittujen toimitusvaatimusten puitteissa.

 

Kerromme mielellämme lisää!

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.