Tuotantolinjat ja -solut

Tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet lähes puolen vuosisadan kokemuksella!

 

Tuotantomenetelmien kehittäminen  Tuotteen sovittaminen automaattisesti valmistettavaksi  Robotiikka  Mekaniikan suunnittelu  Sähkösuunnittelu  Sovellussuunnittelu Datankeruu ja KLN/OEE-laskenta  MES-, ERP- ja WMS-liitännät

Kehitämme ja valmistamme yhdessä asiakkaittemme kanssa tarvekohtaisesti suunniteltuja tuotantolinjoja ja -soluja. Erikoisosaamistamme on automaatiota ja robotiikkaa hyödyntävien tuotantomenetelmien kehittäminen sekä erikoiskoneiden suunnittelu ja valmistus. Talollamme on pitkä ja ansiokas yli 45 vuoden historia uusien teknologioiden ja niiden käytännön soveltamisen edelläkävijänä.

Koko projekti sujuu onnistuneesti aina suunnittelusta käyttöönottoon sekä ylläpitopalveluihin ammattilaistemme osaavissa käsissä.

Kaikki palvelut yhdestä ovesta

Tuotantomenetelmien kehittäminen  Tuotteen sovittaminen automaattisesti valmistettavaksi 

Vuosikymmenten kokemus on kerryttänyt meille korkeatasoisen osaamisen kehittää asiakkaittemme tuotantoa ja tuotantomenetelmiä mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus tuotantomenetelmien kehittämisestä ja tuotteiden sovittamisesta automaattisesti valmistettavaksi.

Kehittämme ratkaisut suunnitellaan aina tarvekohtaisesti yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Robotiikka  Mekaniikan suunnittelu  Sähkösuunnittelu  Sovellussuunnittelu

Meillä Sermatechilla työskentelee suuri joukko mekaniikka-, sähkö- ja sovellussuunnittelun ammattilaisia, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä oman laitevalmistuksemme kanssa.

Oma laitevalmistuksemme rakentaa tuotantolinjojen ja -solujen kokoamisen lisäksi mm. automaatiota hyödyntäviä erikoiskoneita sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia. 

 

Datankeruu ja KLN/OEE-laskenta  MES-, ERP- ja WMS-liitännät

Tuotantoteknologiaan integroiduilla laadunvalvontajärjestelmillä parannamme tuotteiden laadunvalvontaa ja yksittäisten tuotteiden jäljitettävyyttä. Varmistamme myös, että toimituksemme keskustelee käytössänne olevien toiminnanohjaus- ja varastonhallintajärjestelmien kanssa.

 

Kaikki palvelut suunnittelusta valmistukseen, testaukseen ja käyttöönottoon sekä ylläpitoon ovat saatavilla saman katon alta. Tämä takaa projektin sujuvuuden niin pienissä kuin suurissakin hankkeissa.

 

Kerromme mielellämme lisää!

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.