Sermatech yrityksenä

Sermatechillä jo yli neljän vuosikymmenen kokemus automaatioratkaisujen kehittäjänä ja toimittajana!

 

Sermatech on vuodesta 1976 toiminut kotimainen automaation ja robotiikan kokoratkaisutoimittaja. Palveluvalikoimamme kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Pääkonttorimme sijaitsee Ulvilassa, robotiikan ja automaation innovaatiokeskittymässä Robottirannikon sydämessä, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta. Muut toimipisteemme sijaitsevat Raumalla sekä Raisiossa. 

Vuosikymmenien kokemus automaatio- ja robotiikkaratkaisujen vaativien järjestelmien toimituksista on kerryttänyt tietopankin, joka takaa palvelun jatkuvan haasteellisissakin projekteissa. Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, asiakaslähtöisesti – Siksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

 

Laatu, ympäristö ja työturvallisuus


Sermatechin johtamisjärjestelmä noudattaa DNV GL:n yrityksellemme myöntämiä ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001-sertifikaatteja, jotka kattavat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuus- sekä työterveysjohtamisen.

 

Toimintaperiaatteemme

 

Asiakaslähtöisyys

Periaatteenamme on asiakaslupauksen täyttäminen. Selvitämme asiakkaidemme tarpeet ja odotukset sekä kykymme täyttää toimituksiin liittyvät sovitut velvoitteet. Pyrimme pitkäaikaiseen, jatkuvasti kehittyvään sekä molemmille osapuolille lisäarvoa tuottavaan kannattavaan liiketoimintaan.

Kerralla kuntoon

Toimitamme sovitut asiat sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. Teemme kerralla valmista, eikä virheellistä tuotetta päästetä seuraavaan työvaiheeseen.

Aitoa ammattitaitoa ja huolenpitoa

Toimintamme perustuu osaavaan, motivoituneeseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Avoimuudella ja jatkuvalla kommunikoinnilla varmistamme kaikkien tietoisuuden tavoitteista ja henkilöstön hyvinvoinnin. Yhteistyössä henkilöstömme kanssa pidämme yllä työntekijöiden työssä kehittymistä, työturvallisuutta, toimintakykyä ja viihtyvyyttä. Työturvallisuudessa pyrimme nollaan tapaturmaan.  

Ympäristöä huomioiden

Toimintamme täyttää yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset ja velvoitteet. Ympäristövaikutuksia minimoimme tuottamalla laadukkaita, älykkäällä ohjausteknologialla varustettuja materiaali- ja energiatehokkaita laitteita. Pidennämme ratkaisujen käyttöikää elinkaaripalveluilla ja vähennämme liikenteen päästöjä etädiagnostiikan ja -tuen, etätyön, ja -kokousten avulla. Ympäristön pilaantumista estämme myös minimoimalla omaa energiakulutustamme ja kaatopaikkajätteemme määrää. Ympäristöasiat huomioimalla toimintamme on kestävän kehityksen periaatteiden mukaista ja kannattavaa.

 

Tutustu yrityksemme toimintaan myös Artikkelit ja uutiset -osisoissa.

Toimipisteet
Rekrytointi
Ota yhteyttä 

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.