Tuotteet

Osaamista erikoiskoneista robotin tarttujiin ja tuotantolinjoihin vuosikymmenten kokemuksella

 

Tuotteemme ovat asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä automaatiota ja robotiikkaa hyödyntäviä laitteita erikoiskoneista kuljetinjärjestelmiin ja tuotantolinjoihin.

Toimitamme automaation ja robotiikan kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä suunnittelusta aina kunnossapitoon. Vuosikymmenien kokemus vaativien järjestelmien toimituksista on kerryttänyt tietopankin, joka takaa palvelun jatkuvan erittäin haasteellisissa projekteissa.

Erikoiskoneet

Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaillemme räätälöityjä koneita erilaisiin haastaviin tarkoituksiin. Kokemuksemme voimme hyödyntää uusien koneiden ja ratkaisujen kehityksessä.

Kuljetinjärjestelmät

Suunnittelemme ja valmistamme eri tarkoituksiin kuljetinjärjestelmiä. Kuormalava-, kappaletavarakuljettimet, sekä erikoiskuljettimet kohteisiin joissa vaatimukset mm. paikoitustarkkuuden ja tahtiajan suhteen ovat korkeita.

Robotin tarttujat

Suunnittelemme ja valmistamme robotin erilaiset tarttujat joko paineilma- tai sähkökäyttöisinä. Koekäytämme kaikki valmistamme tuotteet omassa robottipajassamme käyttöönoton nopeuttamiseksi.

Laatikointikoneet

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisten tuotepakkausten laatikointikoneita ja soluja.

Pinojat ja pinonpurkajat

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisten laatikoiden pinonta- ja purkulaitteistoja.

Keskusvalmistus

Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaiden tarpeiden mukaiset sähkökeskukset ja kotelot. Erikoisalaamme ovat automaatiokeskukset. Oma sähkösuunnitteluosastomme tekee suunnittelun ja keskukset rakennetaan verstaallamme. Lue lisää keskusvalmistuksestamme.

Kerromme mielellämme lisää!

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.