Suunnittelupalvelut

Ammattitaitoiset insinöörimme suunnittelevat ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan!

 

Laadukas suunnittelu hyödyttää yritystäsi myös tulevaisuudessa, sillä suunnitteluinvestointi maksaa itsensä takaisin toimivina laitteina, sujuvana projektina sekä tehostettuna tuotantona. Meiltä voit valita suunnittelupalvelun juuri tarpeesi mukaan yksittäisestä palvelusta kokonaisratkaisuun. Hallitsemme koko toimitusketjun ratkaisun määrittelystä laitteiden kehitykseen, asennukseen sekä henkilökunnan koulutukseen. Monipuoliset suunnittelupalvelut mahdollistavat yrityksesi tuotannon tehostamisen sekä monimutkaistenkin laitteiden vaivattoman käytännön toteutuksen.

Tutustu myös: Konseptisuunnittelu helpottaa projektin seuraavia vaiheita ja minimoi riskit

Sähkösuunnittelu

Toimitamme sähköistyksen, automaation ja instrumentoinnin suunnittelut, komponenttien määrittelyt ja osaluettelot sekä muut tarvittavat suunnitelmat. Sähkösuunnitteluohjelmistojamme ovat mm. CADS ja ePlan.

 

Mekaniikkasuunnittelu

Toimitamme erikoiskoneiden sekä valmistus- ja kokoonpanosolujen kehittämisen ja suunnittelun sisältäen mekaniikan, lujuuslaskennan, pneumatiikan ja hydrauliikan. Teemme myös tuotekehitys- ja kunnossapitosuunnittelua sekä alihankintasuunnittelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnitteluohjelmistojamme ovat mm. Autocad Inventor, Creo ja SolidWorks.

 

Sovellussuunnittelu

Sovellussuunnittelu kattaa kaikki tunnetut logiikka – ja automaatiojärjestelmät, robottiohjaukset sekä valvomo-ohjelmistot kuten:

  • PLC & HMI: Siemens S7, Siemens PCS7, Omron, Schneider, Allen-Bradley, Beckhoff, Mitsubishi
  • SCADA: WinCC, InTouch, iFix, CX-Supervisor, Citect Vijeo
  • Motion: ABB, Beckhoff, Omron, Yaskawa, Bosch-Rexroth, Festo, Siemens, Vacon, SEW
  • Näköjärjestelmät: Halcon, Cognex, Omron, Festo
  • Tietokannat: MS SQL, MySQL, MariaDB
  • PC ja sulautetut: C, C++, C#, Visual Basic, Python
  • Robotit: ABB, UR, KUKA

Toteutamme ammattitaidolla ohjelmistoja ja rajapintoja kaikenlaisiin järjestelmiin. Asiakkaan tarpeisiin sovitetut erikoiskomponentit toteutamme joustavasti ja yhteistyössä asiakkaan omien osaajien kanssa. Tietokantasuunnittelua ja rajapintoja teemme myös ylemmän tason MES tuotannonohjaus- ja raportointijärjestelmiin.

 

Robotiikka

Toimitamme asiakaskohtaiset kappaleenkäsittely- ja robottisovellukset kokonaistoimituksina tai osatoimituksina. Toimituksemme kattavat robottien lisäksi tarttujat, kuljettimet, kappaleiden käsittelyyn liittyvät tarvittavat laitteet, työkalut sekä konenäköjärjestelmät. Tarjoamme myös robotteihin ja robottisovelluksiin liittyviä huolto-, simulointi- ja ohjelmointipalveluja sekä konseptisuunnittelu- ja konsultointipalveluja.

Olemme ABB Value Provider -kumppani.

 

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.