Erikoisosaaminen

Automaatioratkaisujen tuotekehitystä ja laadunvarmistusta ammattitaidolla

Vuosikymmenien kokemus automaation ja robotiikan järjestelmien toimituksista on kerryttänyt tietopankin, joka takaa palvelun jatkuvan erittäin haasteellisissa projekteissa.

Tuote- ja tuotannon kehitys

Olemme menestyksekkäästi kehittäneet monien asiakkaidemme kanssa myös heidän tuotteitaan. Tuotannon kehittämisestä saadaan suurin hyöty juuri silloin, kun myös itse tuotetta on vapaus kehittää automaattisen tuotannon näkökulmista. Tuotekehitys on ensiarvoisen tärkeää jos kyseessä on aiemmin manuaalisesti valmistetun tuotteen tuotannon automatisoimisesta.

Laadunvarmistus

Sovellamme konenäköä sekä laser- ja kosketuksellisia mittauksia erilaisiin raportoitaviin mittauksiin ja laadunvarmistuksiin. Laitteistoina mm. Cognex, SICK, LMI Technologies, Omron ja MicroEpsilon. Aiemmista projekteistamme tuttuja ovat perinteisen konenäön lisäksi myös laserskannaus eri tavoin tehtynä, time-of-flight, lämpökuvaus ja sulautetut ratkaisutkin.

Tuotannonseuranta

Toteutamme laadukkaat tuotannonseurantajärjestelmät mm. RFID ja viivakoodeilla. Laitteistoina mm. Siemens, Omron ja SICK.

Kerromme mielellämme lisää!

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.