Olemme mukana syyskuussa järjestettävillä Alihankintamessuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 21.-23.9.2021. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä kävijöille ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Tänä vuonna messujen teemana on Datasta bisnesnestä. Yksi vahvoista osaamisalueistamme on datan keruu- ja seurantajärjestelmät osana tuotantoautomaatiota. Voit tutustua etukäteen osaamiseemme teemaan liittyen esimerkiksi Automaatio ja Robotiikka sähköistymisen ekosysteemissä -webinaaritallenteessa sekä SermaREC-tietokantapalvelustamme kertovassa artikkelissa. Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita löydät blogistamme.

Olemme vuodesta 1976 toiminut mekaniikan, automaation ja robotiikan asiantuntija. Suunnittelemme ja valmistamme automaatioratkaisuja, erikoiskoneita, tuotantolinjoja ja tuotantosoluja kaiken skaalan teollisuuden tarpeisiin energiateollisuudesta valmistavaan teollisuuteen, jo 45 vuoden kokemuksella.


Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme messupisteellemme!

Löydät meidät E-rakennuksesta osastopaikalta E-301. Pistellämme myös mielenkiintoista ja melko luovaakin interaktivista teknologiaa nähtävillä! Rekisteröidy tapahtumakävijäksi jo etukäteen www.alihankinta.fi
Nähdään messuilla!

Asiantuntijat messupisteellämme:

Jani Uusitalo, Teknologiajohtaja
Robotiikka ja konenäkö
Hanna Maria Mäkelä, Viestintäsuunnittelija,
kumppanuusmarkkinointi
Joel Torkkeli, Liiketoimintajohtaja
Sähköautomaatio
Matti Grönlund, Tuotantojohtaja
Mekaniikkasuunnittelu ja -valmistus

Kiinnostaako datan keruu automaatiojärjestelmästä?


Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää nykyaikaisista teollisen tiedon tallennus­ratkaisuistam­me sekä muista automaatiopalveluistamme. Lue myös artikkeli: SermaCOMP kerää vanhankin tuotantolaitteesi tiedot lokiin
Tutustu myös automaattiseen dokumentaatiojärjestelmään SermaFLY:hin, jonka avulla tallennat kuvina ja videona yksittäisten tuotteidesi valmistuksen.  

Lataa SermaREC• -esittely PDF-muodossa
Lataa SermaCOMP -esittely PDF-muodossa

Lisätietoja:
https://www.sermatech.fi/yritys/ota-yhteytta

Artikkelit ja uutiset
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Erikoisosaaminen
Tuotteet
Yritys
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.