Se, että Sermatechin asiantuntijalla on erittäin hyvä kokemus kaukolämpökattiloista, on ollut kyllä suuri bonus, Rauman Energian automaatiopäällikkö Aki Ijäs kertoo.

Sermatech toteutti Rauman Energialle kaukolämpöverkon logiikanvaihtoprojektin, jossa olemassa olevaan automaatiokeskukseen vaihdettiin Siemensin logiikka ja lisättiin HMI-paneeli. Myös kohteen toimintaa optimointiin samalla kertaa. Sermatechin työhön ja lopputulokseen eli päivitettyyn logiikkaan ollaan oltu Rauman Energialla tyytyväisiä.

– Olemme olleet tyytyväisiä, aikataulut ovat pitäneet ja työn jälki ollut hyvällä tasolla, Rauman Energian automaatiopäällikkö Aki Ijäs kommentoi Sermatechin toteuttaman projektin lopputulosta.

Ijäs kertoo kaukolämpöverkon ohjausjärjestelmän logiikan kaivanneen päivitystä. Projektia lähdettiin suunnittelemaan kartoittamalla osaamista alueella. Sermatechin sähköautomaatioyksikkö ja keskusvalmistus sijaitsevat Raumalla. Ijäksen mukaan valintaan vaikuitti myös Sermatechista saadut suositukset.

– Vanhat logiikat alkoivat olemaan ikänsä ehtoopuolella, joten oli päivityksen aika. Halusimme läheltä osaavan toimittajan ja suosituksien perusteella Sermatech valikoitui projektin toimittajaksi.  Neuvotteluissa löytyi yhteinen sävel projektin läpiviemisestä, Ijäs summaa.

Ijäksen mukaan Sermatechin kanssa työskentely on sujunut hyvin ja jouhevasti. Erikoisosaaminen ja asiantuntijuutemme myös kaukolämpöverkkojen logiikanohjauksista on tunnistetty myös Rauman Energialla. – Projektit ovat menneet hyvin ja on suuri etu, että automaatio, dokumentointi ja sähköistys tulevat samasta osoitteesta. Lisäksi se, että Sermatechin asiantuntijalla on erittäin hyvä kokemus kaukolämpökattiloista, on ollut kyllä suuri bonus, Ijäs kertoo.

Lisätietoja:
Joel Torkkeli
Liiketoimintajohtaja, Sermatech Automation
+358 40 767 5636
etunimi.sukunimi@sermatech.fi
https://www.sermatech.fi/yritys/ota-yhteytta

Lue lisää Sermatechin osaamisesta Ratakaisuja kaukolämpöjärjestelmien ohjaukseen -artikkelista. Tutustu myös PCS 7 -osaamiseemme.

Lataa Ratkaisuja kaukolämpöjärjestelmien ohjaukseen -esite PDF-muodossa

Saatat myös olla kiinnostunut artikkelista: Valvomot osana automaatiojärjestelmää

Artikkelit ja uutiset
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Tuotteet
Yritys
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.