Esittäydyimme opiskelijiolle ja alasta kiinnostuneille Satakunnan ammattikorkeakoulun ja RoboAI:n järjestämille Teknologia työnä -messuilla SAMK:n Agora-salissa 15.1.2020. Panostamme tulevaisuuteen. Siksi tunnettavuus ja näyttäytyminen helposti lähestyttävänä, kiinnostavana työnantajana myös tulevien työntekijöiden parissa on meille tärkeää.

Sermatechin sähköautomaatioyksikön liiketoimintajohtaja Joel Torkkeli ja mekaniikkasuunnittelun teamleader Juha Mäkelä kertoivat Sermatechista työnantajana alan opiskelijoille messupisteellä.

Messupisteellämme kävi kuhina ja pisteemme vetonaulana nähtiin messuvieraille kettukarkkeja tarjoilemaan ohjelmoitu ABB:n IRB 14050-YuMi. Sermatechin toimittamissa järjestelmissä käytetään ABB:n robotiikkaa ja olemme ABB:n Value Provider -kumppani.

Kyseisen YuMi-robotin toimintaa ohjaa OmniCore-ohjausjärjestelmä, joka edustaa tällä hetkellä aivan uusinta uutta. Yhteistyö ominaisuuksiensa ansiosta robottia voidaan käyttää ilman suoja-aitoja, joten se soveltuu hyvin vaikkapa messuväen kestitsemiseen. Robotin ”Lead-Through” – toiminto mahdollistaa helpon pisteiden opettamisen robotille ja robotin liikuttamisen. Robotin voi asentaa mihin tahansa asentoon, esimerkiksi seinään tai kattoon.

Katso alta video YuMi-demostamme messuilta.

Tällä hetkellä työllistämme viitisenkymmentä automaation ja robotiikan huippuosaajaa ja suunta on noususuhdanteinen. Sähköautomaatiosuunnittelumme ja keskusvalmistuksemme sijaitsee Raumalla ja pääkonttorimme, mekaniikkasunnittelumme ja -verstaamme Ulvilassa. Lisäksi meillä on toimipiste Raisiossa. Tutustu meihin työantajana ja jätä avoin hakemus!

Lisätietoja:
https://www.sermatech.fi/rekrytointi/
https://www.sermatech.fi/yritys/

Lue myös Sermatechin opiskelijoille yhteyössä SAMK:n ja RoboAI:n kanssa järjestämästä Robottihaasteesta.

Artikkelit ja uutiset
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Tuotteet
Yritys
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.