Sermatech järjestää keväällä 2020 ensimmäistä kertaa haastekilpailun opiskelijoille yhteistyössä SAMK:n ja RoboAI:n kanssa. Pääpalkintona 500 € stipendi ja mahdollisuus päästä kesätöihin tai harjoitteluun Sermatechille automaation ja robotiikan suunnittelun pariin.

Ensimmäisen Robottihaasteen tehtävä on suunnitella robotiikkasovellus teemalla Robot Street Artists. Haasteesta on tarkoitus tehdä jatkuva perinne vaihtuvilla aiheilla, jotka haastavat opiskelijat käyttämään luovaa ajattelua robottien käyttömahdollisuuksissa ja sovellussuunnittelussa.

Kilpailutehtävien viimeinen palautuspäivä on 19. huhtikuuta 2020. Haasteeseen voi osallistua yksin tai pienenä joukkueena. Kilpailun säännöt ja osallistumisohjeet pääset lukemaan tarkemmin Robottihaaste-sivulta.

Robottihaaste 1.0:sta ja tulevista haasteista uutisoidaan sosiaalisen median kanavissamme. Laita siis seurantaan myös Linkedin, Facebook ja Instagram, niin pysyt ajantasalla.

Lisätietoja:
https://www.sermatech.fi/robottihaaste

Artikkelit ja uutiset
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Tuotteet
Yritys
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.