Robottihaaste 2.0

ROBOTTIHAASTE 2.0: ROBOTIIKKA 3D-TULOSTUKSESSA

Sermatechin Robottihaaste 2.0:n tulokset ovat selvillä! Sermatech onnittelee joukkueita palkintosijoista ja kiittää kaikkia osallistujia tasapuolisesti.

Sermatechin Robottihaaste on yhteistyössä Satakunnan ammattikorkeakoulun ja RoboAI:n kanssa järjestetty haastekilpailu alan opiskelijoille. Toistakertaa järjestetyn robottihaasteen teemana oli robotiikka 3D-tulostuksessa.

Tehtävä haastoi opiskelijat pohtimaan, mitä hyötyä roboteista voi olla 3D-tulostuksessa ja suunnittelemaan robottisovelluksen, joka on yhdistetty tavalla tai toisella 3D-tulostimen toimintaan. Lue voittajien fiilikset ja lisää haasteen voittajatöistä blogissamme Team Panda Robottihaaste 2.0 voittoon betonia 3D-tulostavalla robottisovelluksellaan  ja katso opiskelijahaasteen lopputuloksista tehdyt simulaatiovideot sekä töiden tarkemmat kuvaukset RoboAI:n verkkosivuilta

Lue myös RoboAI:n blogista juttu, kuinka Robottihaaste 2.0 eteni opiskelijoiden ollessa haasteen kimpussa.

 

 ROBOTTIHAASTE 2.0 PALKITUT TYÖT


1.  Palkinto: Betonin tulostus robotilla – 
Team Panda:  Marko Hakanpää ja Atte Ali-Hokka

2. Palkinto:  Kappaleen skannaus robotilla – jumalTeam3000XXLNG:  Toni Seessalo ja Meeri Simberg 

3. Palkinto: Insertin lisäys 3D-tulosteeseen robotilla –  T.V Robotics:  Markus Virtanen

 

Alla olevalla videolla on nähtävissä Team Pandan (Marko Hakanpää ja Atte Ali-Hokka) voittajaratkaisu! Muut TOP3 ratkaisuista tehdyt simulaatiovideot sekä ratkaisutehtävien tarkemmat kuvaukset löydät RoboAI:n verkkosivuilta.

 

ROBOTTIHAASTE 2.0 TEHTÄVÄNANTO JA SÄÄNNÖT

Suunnittele robotiikkasovellus ja osallistu Sermatechin robottihaasteeseen! Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Sermatech järjestävät yhteistyössä RoboAI:n kanssa suunnittelukilpailun SAMK:n opiskelijoille.

Lataa Robottihaaste 2.0 -kilpailun säännöt ja tehtävänanto PDF-muodossa täältä.

Kilpailu on päättynyt, mutta lisää on tulossa! Pysy kuulolla someissamme:

AIEMMAT HAASTEET

Robottihaaste järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2020 teemalla Robot Street Artist, jossa haasteena oli suunnitella robotille katutaiteilijasovellus. Katso aikaisemman Robottihaaste 1.0:n esimerkkiratkaisu alla olevalta videolta.

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.