Satakunnan Yrittäjälehti haastatteli Sermatechin toimitusjohtajaa ja perustajaa Markku Uusitaloa. Yritystarinamme pitkän linjan teollisuuden ratkaisutoimittajana ja automaation asiantuntijana julkaistiin lehden numerossa 8/2021.

Sermatechin tarina alkoi vuonna 1976, kun Porin Tekusta vastavalmistunut Siikaisista lähtöisin oleva Markku Uusitalo perusti oman firman, Ulvilan Konesuunnittelu Oy:n. Monien vaiheiden jälkeen yhden miehen yrityksestä on kasvanut viisikymmenpäisen joukon automaatioalan ammattilaisia työllistävä automaatiotalo, jossa sekä suunnitellaan että valmistetaan ratkaisuja teollisuuden käyttöön. Lue koko juttu Satakunnan Yrittäjien verkkojulkaisusta.

Julkaisimme aiemmin 45 vuotisen taipaleen kunniaksi myös meidän yritysblogissamme Markun haastattelun, jonka voit lukea täältä.

Kiinnostuitko? 

Tutustu tarkemmin osaamiseemme tuotantolinjoista ja robottisoluista aiheesta kertovalla sivullamme.
Ota yhteyttä, niin selvitetään, kuinka voimme olla avuksi juuri teidän automaatioprojektissanne. 

Tutustu myös Sermatechin mekaniikkavalmistukseen, –suunnitteluun, kattavaan automaation ja robotiikan erikoisosaamiseen sekä muihin palveluihimme. Olemme ABB Value Provider -partneri.

Lisätietoja:  
https://www.sermatech.fi/yritys/ota-yhteytta  

Artikkelit ja uutiset  
Palvelut  
Asiantuntijapalvelut  
Erikoisosaaminen  
Tuotteet  
Yritys  
Ota yhteyttä 

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.