Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Sermatech Works Oy:lle yritystoiminnan kehittämiseksi annetun lain (9/2014) nojalla kehittämisavustusta projektihallinnan kehittämiseen kansainvälisessä automaatioliiketoiminnassa.

Kehittämishankkeen tavoitteena on kehittää ja uudistaa projektihallintaa siten, että yrityksellä on edellytykset kasvattaa automaatioliiketoimintaa kannattavasti kansainvälisillä markkinoilla. Toimenpiteitä ovat mm. asiakas- ja henkilöstöhaastattelut, projektihallinnan käytäntöjen ja osaamisen kehittäminen, avainhenkilön palkkaaminen, strategian päivittäminen ja organisaation toimivuuden kehittäminen. Tavoiteltavana tuloksena on kyky hallita entistä isompia kokonaisprojekteja entistä toimivammalla organisaatiolla.

Kehittämishanke on alkanut 04.07.2018 ja päättyy 31.07.2020. EU:n ja valtion rahoitusta on myönnetty yhteensä 99 800 euroa eli puolet hankkeen kokonaiskustannuksista.

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.