Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Sermatech Works Oy:lle yritystoiminnan kehittämiseksi annetun lain (9/2014) nojalla kehittämisavustusta huolto- ja ylläpitoliiketoiminnan kehittämiseen.

Hankkeen tavoitteena on kehittää yritykselle huoltoon ja ylläpitoon keskittyvää liiketoimintaa, jolla tavoitellaan asiakassuhteiden vakiintumista, jatkuvaa kassavirtaa ja kasvavaa liikevaihtoa.Toimenpiteitä ovat mm. sähkö- ja pneumatiikkadokumentoinnin kehittäminen tukemaan uutta liiketoimintaa, huolto-, kunnostus- ja korjaustoiminnan työsuunnittelun kehittäminen mahdollistamaan alkavaa liiketoimintaa ja huolehtia siitä, että uusi liiketoiminta täyttää sertifioidun johtamisjärjestelmän (ISO 9001, 14001 ja 45001) vaatimukset. Tavoiteltavana tuloksena on kyky tuottaa huolto- ja ylläpitopalveluja laadukkaasti ja ympäristölle kestävällä tavalla.

Kehittämishanke on alkanut 01.12.2021 ja päättyy 30.06.2023. EU:n ja valtion rahoitusta on myönnetty yhteensä 74 040 euroa eli puolet hankkeen kokonaiskustannuksista.

Euroopan Unionin osarahoittama

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.