Sermatech Automationin Rauman toimipiste on muuttanut. Uusi osoite on Poraajankatu 4, joka sijaitsee Kortelan kaupunginosassa valtatie 8:n välittömässä läheisyydessä. Muutto uusiin tiloihin tuo sujuvuutta työskentelyyn sähköverstaan työntekijöiden ja toimihenkilöiden välillä, sillä jatkossa verstas ja toimisto ovat saman katon alla.

Rauman toimipisteen yhteystiedot:
Toimisto & verstas
Poraajankatu 4, 26820 Rauma
p. +358 2 531 1900

Katso sijainti kartalla

Sermatech Automation suunnittelee ja valmistaa asiakkaiden tarpeiden mukaiset sähkökeskukset ja ohjauskotelot. Erikoisalaamme ovat automaatiokeskukset. Oma sähkösuunnitteluosastomme tekee suunnittelun EPLAN- tai CADS-ohjelmistolla ja keskukset rakennetaan verstaallamme. 

Valmistamme keskuksia myös asiakkaiden suunnitelmien mukaan sopimusvalmistuksena. Ammattitaitoinen asennushenkilöstömme rakentaa keskuksen ja testaa sen toiminnan. Tarvittaessa ohjelmisto ladataan valmiiksi ja testataan tuotantotiloissamme. Huolellisella valmistelulla minimoidaan asiakkaan tiloissa suoritettava kytkentä- ja käyttöönottoaika.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä:
Joel Torkkeli
Liiketoimintajohtaja, sähköautomaatioyksikkö
Myynti, Sähkö- ja automaatioprojektit
+358 40 767 5636

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sermatech.fi

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.