Sermatech Automationin arjessa koettiin hiljattain toivottu muutos, kun kaikki toiminnot muuttivat Raumalla saman katon alle Poraajankadulle. Aiemmin verstas ja toimisto sijaitsivat eri osoitteissa. Tästä eteenpäin sähköautomaatioyksikön keskusvalmistusta, automaatio- ja sähkösuunnittelua sekä konsernin hallintoon liittyviä tehtäviä hoidetaan yhdessä osoitteessa.

Yksikön liiketoimintajohtaja Joel Torkkeli ja sähköasennusprojektien ryhmävetäjä Jani Lindroos ovat tyytyväisiä muutokseen monestakin syystä.
– Isommat, selkeämmät ja toimivammat tilat mahdollistavat keskusvalmistuksen kehittämisen ihan uudella tavalla. Nyt voin olla läsnä asennustöissä koko ajan ja tarvittaessa keskustella suunnitelmista kasvokkain suunnittelijoiden kanssa, toteaa Lindroos.
– Työn tekeminen ja kommunikointi helpottuvat, kun myöskään suunnittelijoiden ei tarvitse siirtyä paikasta toiseen, lisää Torkkeli.

Rauman uuden verstaan tilat palvelevat hyvin keskusvalmistusta.

Myös sijainti valtatien 8:n välittömässä läheisyydessä on plussaa.
– Tänne on helppo tulla. Pihassa on hyvin pysäköintitilaa ja purku- ja lastauspaikkakin on aiempaa tilavampi. Tavaraa tulee ja lähtee päivittäin, joten se on tärkeä parannus, kertoo Torkkeli.

Sosiaalitiloja ja verstasta remontoitiin ennen muuttoa, ja yksi yhteinen taukotila on kaikkien käytössä.
– Se vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun näemme tauoilla ja juttelemme muustakin kuin työasioista. Uudenlainen innostus näkyy muutenkin koko porukassa. Muutos piristää, sanoo Torkkeli.

Sähköautomaatioasentaja Oskari Lehtola työskentelee Sermatechin Rauman toimipisteellä.

Sermatech Automation suunnittelee ja valmistaa asiakkaiden tarpeiden mukaiset sähkökeskukset ja ohjauskotelot. Erikoisalaamme ovat automaatiokeskukset. Oma sähkösuunnitteluosastomme tekee suunnittelun EPLAN- tai CADS-ohjelmistolla ja keskukset rakennetaan verstaallamme. Rauman yksikkömme toteuttaa myös kokonaisia sähköautomaatioprojekteja mukaan lukien ohjelmistot, projektinhallinta ja käyttöönotto.
– Meiltä asiakas voi ostaa sekä tarvitsemansa suunnittelun että suunnitelmien mukaisen valmistuksen. Tällaista joustavaa ja sujuvaa kokonaispalvelua, mukaan lukien Ulvilan yksikkömme mekaniikka- ja kokonaisprojektitarjonta, tarjoavia toimijoita ei ihan kauheasti ole, muistuttaa Torkkeli.

Sähköautomaatioyksikön liiketoimintajohtaja Joel Torkkeli on tyytyväinen uusiin tiloihin.

Valmistamme keskuksia myös asiakkaiden suunnitelmien mukaan sopimusvalmistuksena. Ammattitaitoinen asennushenkilöstö rakentaa keskuksen ja testaa sen toiminnan. Tarvittaessa ohjelmisto ladataan valmiiksi ja testataan tuotantotiloissamme. Huolellisella valmistelulla minimoidaan asiakkaan tiloissa suoritettava kytkentä- ja käyttöönottoaika.

Rauman toimipisteen yhteystiedot:

Toimisto & verstas
Poraajankatu 4, 26820 Rauma
p. +358 2 531 1900

Katso sijainti kartalla >

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.