Yksi merkittävä toimintamme kulmakivi on alihankintasuunnittelu ja -valmistus. Teemme jatkuvaa yhteistyötä niin pienempien kuin merkittävän kokoisten yritysten alihankkijana automaatioprojekteissa. 

Joillakin asiakkaillamme on ollut kauttamme suunnittelijoita ja asentajia mitä erilaisimmissa automaatioprojekteissa jo yli vuosi kymmenen ajan. Voisi siis sanoa, että yrityksemme väki kuulu monilla kumppaneillamme kalustoon. Lisäksi valmistamme myös asiakkaittemme suunnittelemia laitteita mekaniikka- ja automaatiokeskusverstaillamme. 

Varsinkin asiantuntijapalvelumme ovat suosittuja asiakkaittamme keskuudessa. Kun asiakkaamme tarvitsevat osaamista spesifeissä asioissa, kuten automaatioon liittyvässä erikoisosaamisessa, eikä asiakkaan pääasiallinen toimiala ole teollisuusautomaatioon liittyvää kuin tuotteiden valmistuksen osalta, on heillä koettu luonnikkaaksi tilata asiantuntijan palvelut meiltä tarpeen mukaan.  

Alihankinta on fiksu tapa täydentää oman talon osaamista, tarpeen mukaan. Sermatech on erinomainen kumppanivalinta, sillä täyden palvelun automaatiotalona osaamisemme kattaa kaikki automaation osa-alueet, ja ne ovat asiakkaittemme saatavilla aina joustavasti ja tarpeen mukaan – joko kokonais- tai osaprojektitoimituksena. 

 
Palvelumme tukevat asiakkaitamme läpi laitteiden elinkaaren ja sen jälkeen: 

Sermatechin palvelut täydentävät osaamista ja toimitusportfoliota 

Useat asiakkaamme ovat täydentäneet toimituslaajuuttaan käyttämällä asiantuntijapalveluillamme. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meiltä voi tilata osaajan tekemään esimerkiksi suunnittelua alihankintana, kun talossa ei ole jatkuvaa tarvetta palkata omaa tekijää. Näin asiakas saa tarpeen mukaan juuri tietyssä projektissa tarvittavaa erikoisosaamista oman kattonsa alle. 
 
Asiantuntijoittemme erikoisosaamista ovat esimerkiksi: 

 • Tuotantolinjat ja tuotantosolut 
 • Robottisovellukset, robottien tarttujat 
 • Koneiden ja laitteiden liikkeenohjaus 
 • PLC / HMI 
 • IPC / PC – ohjelmointi 
 • Konenäkö 
 • Laaduntarkastusjärjestelmät 
 • Mittaustekniikka 
 • Rajapinnat 
 • Tuotannon seurantajärjestelmät 
 • Tuotantodatan käsittely 
 • Tietokannat 

 
 
Valmistamme sekä talossamme suunnitellut että asiakkaan piirustusten mukaiset laitteet 
 

Täyden palvelun automaatiotalona suunnittelun lisäksi myös valmistamme laitteita omilla verstaillamme jo lähes puolen vuosisadan kokemuksella. Mekaniikka- ja keskusvalmistuksemme rakentavat sekä talossamme suunniteltuja että alihankintavalmistajana asiakkaan piirustusten mukaisia laitteita. 

Pitkä kokemuksemme erikoiskoneiden valmistajana takaa sujuvan toimituksen. Mekaniikkavalmistuksemme erityisosaamista ovat teollisuuden käyttöön suunnitellut erikoiskoneet, jotka on suunniteltu ja valmistettu aina asiakkaan tarpeen mukaan.  

Keskusvalmistuksemme on erikoistunut automaatiokeskuksiin, joiden suunnittelun ohjelmistoineen voi myös tarpeen mukaan sisällyttää toimitukseen. 

Myös teknologiankehitysprojekteissa olemme kokenut kumppani. 

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä, niin selvitetään, kuinka voimme olla avuksi juuri teidän automaatioprojektissanne. 

Tutustu Sermatechin mekaniikkavalmistukseen, –suunnitteluun, kattavaan automaation ja robotiikan erikoisosaamiseen sekä muihin palveluihimme

Lisätietoja:  
https://www.sermatech.fi/yritys/ota-yhteytta  

Artikkelit ja uutiset  
Palvelut  
Asiantuntijapalvelut  
Erikoisosaaminen  
Tuotteet  
Yritys  
Ota yhteyttä 

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.