Asiakkaillamme on mahdollisuus päästä näkemään ja testaamaan valmistamamme laitteet tiloihimme koottuna jo ennen paikalleen asennusta eli tekemään FAT-testaus (Factory Acceptance Test).  

FAT-testissä laitteen tilaaja tarkistaa yhdessä projektissa mukana olleen henkilöstömme kanssa, että laite vastaa sopimuksessa sovittuja määrittelyitä. Testissä laitteen turvallisuusnäkökohdat tarkastetaan ja laitteen toiminnot ja turvatoiminnot testataan. 


Usein jo kaupantekovaiheessa voidaan määrittää, mitä FAT-testissä testataan. Testattavia ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi koko toiminnallisuus tai vain osa toiminnoista, laitteen tahtiaika jne.

Vastikään ABB:n Motors and Generatorsille moottorien valmistukseen suunnittelemamme laite valmistui konepajallamme Ulvilassa. Laitetta käytetään suurten sähkömoottorien napakäämien eristämistyövaiheessa. ABB:n edustaja, projektista vastannut Juha Jernström, kävi tarkastamassa laitteen ennen luovutusta. 

FAT-testaus Sermatechin tiloissa

Suomen ABB:n Motors and Generators -yksikön edustaja Juha Jernström tarkastamassa valmista laitetta asiantuntijoidemme kanssa.

FAT-testaus Sermatechin tiloissa ABB Motors and Generators


Tilamme mahdollistavat myös laajempien kokonaisuuksien testaamisen


Kun laitteisto on valmis, toimiva ja testattu, käyttöönotto aika asiakkaan tiloissa lyhenee merkittävästi.

Testaamme yksittäisten laitteiden lisäksi myös suurempia kokonaisuuksia kuten robotiikkaa sisältäviä tuotantosoluja, kuljetinjärjestelmiä ja linjastoja.

Modernisointiprojekteissa asiakkaan olemassa olevien laitteiden yhteensopivuus uuden kappaleen kanssa voidaan testata jo etukäteen tuotantotiloissamme. Näin varmistamme, että uudet laitteet keskustelevat aikaisemmin valmistettujen osien kanssa.


Kiinnostuitko?


Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme automaatiota hyödyntäviä laitteita vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu Sermatechin mekaniikkavalmistukseen, –suunnitteluun, kattavaan automaation ja robotiikan erikoisosaamiseen sekä muihin palveluihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme kuinka voimme olla avuksi.

Lisätietoja:
https://www.sermatech.fi/yritys/ota-yhteytta

Artikkelit ja uutiset
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Erikoisosaaminen
Tuotteet
Yritys
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.