”Tuotantoinvestointeja tehdään eikä hiljentymistä ole havaittavissa, vaikka sellaisen käsityksen voi julkisesta keskustelusta saada”, summaa Sermatechin teknologiajohtaja Jani Uusitalo Alihankinta-messujen jälkitunnelmia.

Alihankinta-messut järjestettiin syyskuun lopulla jo 35. kerran ja tapahtuma houkutteli Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen liki 17 000 kävijää.
”Tunnelma messuilla oli erittäin vireä. Porukkaa oli hyvin liikkeellä, ihmiset olivat aktiivisia ja aidosti kiinnostuneita. Kävimme monia mielenkiintoisia keskusteluja tuotannollisista haasteista ja ratkaisuista”, jatkaa Uusitalo.

Sermatech lanseerasi messuilla uuden tuotteen, suoraan robotin ohjaukseen sopivan SermaGrip-servotarttujan. Asiakaskohtaisesti kustomoitava tarttuja herättikin mukavasti kiinnostusta.
”Tarttujalla voi olla esimerkiksi kappaleen käsittelytarpeen mukaan räätälöidyt sormet ja tarttujan avauma voidaan määrittää käsiteltävän tuotteen koon mukaan. Messuosastollamme näytillä oli tarttuja, joka on räätälöity käsittelemään halkaisijaltaan noin 700 mm:n kokoisia sylinterimäisiä kappaleita”, kertoo Uusitalo.

Myös piirustusrobotti Yumi oli yhden välivuoden jälkeen mukana messuilla ja hyvä niin – lyijykynätaituri oli todella suosittu.
”Viime vuonna Yumin perään vähän kyseltiin, joten se teki paluun yleisön pyynnöstä. Kolmen päivän aikana se saikin taiteilla satoja muotokuvapiirroksia messukävijöistä.”

Ennen messuja ja eläviä piirrosmalleja Yumi harjoitteli mm. mystisen Mona Lisan avustuksella.

Kiinnostuitko? 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja tuotteisiimme tai ota yhteyttä, niin selvitetään, kuinka voimme olla avuksi juuri teidän automaatioprojektissanne. 

Lisätietoja:  
https://www.sermatech.fi/yritys/ota-yhteytta  

Artikkelit ja uutiset  
Palvelut  
Asiantuntijapalvelut  
Erikoisosaaminen  
Tuotteet  
Yritys  
Ota yhteyttä 

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla, hyväksytkö sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön sekä tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.