Sermatech

Sermatechillä jo yli neljän vuosikymmenen kokemus automaatioratkaisujen kehittäjänä ja toimittajana!

 

Sermatech on vuodesta 1976 toiminut kotimainen automaation ja robotiikan kokoratkaisutoimittaja. Palveluvalikoimamme kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet. Lue lisää palveluistamme…

Pääkonttorimme sijaitsee Ulvilassa, robotiikan ja automaation innovaatiokeskittymässä Robottirannikon sydämessä, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Pori Jazzeista tunnetun Porin keskustasta. Muut toimipisteemme sijaitsevat Raumalla sekä Raisiossa. 

Vuosikymmenien kokemus automaatio- ja robotiikkaratkaisujen vaativien järjestelmien toimituksista on kerryttänyt tietopankin, joka takaa palvelun jatkuvan erittäin haasteellisissa projekteissa. Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, asiakaslähtöisesti – Siksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

 

Toimintaperiaatteemme

 

Asiakaslähtöisyys

Periaatteenamme on asiakaslupauksen täyttäminen. Selvitämme asiakkaidemme tarpeet ja odotukset sekä kykymme täyttää toimituksiin liittyvät sovitut velvoitteet. Pyrimme pitkäaikaiseen, jatkuvasti kehittyvään sekä molemmille osapuolille lisäarvoa tuottavaan kannattavaan liiketoimintaan.

Kerralla kuntoon

Toimitamme sovitut asiat sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. Teemme kerralla valmista, eikä virheellistä tuotetta päästetä seuraavaan työvaiheeseen.

Aitoa ammattitaitoa ja huolenpitoa

Toimintamme perustuu osaavaan, motivoituneeseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Avoimuudella ja jatkuvalla kommunikoinnilla varmistamme kaikkien tietoisuuden tavoitteista ja henkilöstön hyvinvoinnin. Yhteistyössä henkilöstömme kanssa pidämme yllä työntekijöiden työssä kehittymistä, työturvallisuutta, toimintakykyä ja viihtyvyyttä. Työturvallisuudessa pyrimme 0-tapaturmaan.  

Ympäristöä huomioiden

Toimintamme täyttää yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset ja velvoitteet. Ympäristön pilaantumista estämme minimoimalla energiankulutusta ja syntyvän kaatopaikkajätteen määrää. 

 

 

Toimipisteet
Rekrytointi
Ota yhteyttä 

 

Lue myös: Sermatech Works Oy:n kehittämishankkeelle myönneettiin EU-tukea.

 

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.